Location: GENEVA, SWITZERLAND Client: HSBC PRIVATE BANK (SUISSE) SA  Completion: 2014 ARCHITECTURE: MAKE ARCHITECTS  LIGHTING DESIGN: SEAM DESIGN

Project team. Lighting design for interior areas and façade.
The HSBC headquarters are part of a series of renovated buildings with historically listed facades that constitute a single development along the Quai des Bergues, in Geneva.
The project develops around a grand atrium, with typical office levels, trading floor, staff areas, high end client levels with meeting rooms and dining rooms, executive offices and executive lounge offices on the levels above.
Since its completion in 2014, the project has been widely distinguished for the quality of the interior spaces and elegant use of artificial light, having won several architecture and design awards.
In 2014, the project won the prize for 'Global Project' of the Year at the FX International Interior Design Awards.
Lift lobbies. © SEAM Design
Green wall at the atrium. © SEAM Design
BACK TO TOP